Зодягніться в нову природу

Зодягніться в нову природу

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І зодягнутися в нового чоловіка (духовно відродженого), створеного за Богом у (Божественній) справедливості й святості правди. – До Ефесян 4:24, АМР

Попри все, що трапляється в нашому житті, болісні події минають, забуваються, тьмяніють і розвіюються. Господь же в будь-якому разі прагне, щоб ви насолоджувалися кожнісіньким днем свого життя. Проте це не стане реальністю, допоки не приймете рішення вхопитися за те життя з надлишком, яке Ісус здобув для вас завдяки Своїй смерті на хресті й воскресінню. Поки ви не зробите вибору, поти диявол щосили намагатиметься забрати у вас це неймовірне, надприродне життя.

Ісус нам чітко сказав: «Злодій тільки на те закрадається, щоб красти й убивати та нищити. Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали (життя на повну, що переливається аж за край)» (Іван 10:10, АМР). Ісус прийшов на землю й помер для того, щоб ми мали насичене, повноцінне життя — життя з надлишком!

Завдяки життю, яке Він вам пропонує, ви станете новим створінням. Тож не дозволяйте минулим подіям якось впливати на ваше нове життя в Ісусі Христі. Ви, нове створіння в Христі, можете оновлювати свій розум і приводити його у відповідність зі Словом Божим. Тільки так ви отримаєте емоційне зцілення й відновлення. Чудовий Божий план зможе здійснитися у вашому житті, коли ви самі зодягнетеся в нову природу, подаровану вам Ісусом.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я приймаю рішення щодня активно зодягатися в нову природу, здобуту Ісусом для мене завдяки Своїй жертві. Я є відродженим створінням у Христі — створінням, сповненим радості, миру й праведності, які я маю в Тобі!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon