Зірки не допоможуть

Зірки не допоможуть

Не звертайтесь до (медіумів, що викликають) духів померлих та до ворожбитів (або чаклунів), і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш! —Левіт 19:31, АМР

Ми, віруючі люди, маємо доступ до Бога, а відтак і духовного світу. Ми спроможні чути Божий голос і відчувати Його спонукання. Багато людей шукає духовного просвітлення, та не всі шукають його в Бога.

Безліч людей по всьому світу шукають порад і підказок у зірок, провидців, медіумів, інших людей і речей. Мало хто задумується, але це неправильно й дуже ображає Бога. Саме таким чином сатана обманює багатьох людей, вводячи їх в оману. Вони шукають духовного керівництва у своєму житті й розв’язання власних проблем. Та біда в тому, що вони не усвідомлюють: тільки Бог у цьому може їм зарадити. Зізнаюся, я написала цей розділ для того, щоб повідомити вам: Господь прагне стати для вас джерелом усієї потрібної вам інформації. Він бажає щодня скеровувати вас у правильному напрямку за допомогою Свого Слова й сили Святого Духа.

Якось я працювала з жінкою, яка довгий час займалася астрологією. Вона радилася з зірками, перш ніж прийняти певні рішення. Вона навіть зважала на розташування зірок, перш ніж відвідати перукарню. Та навіщо нам радитися з зірками, коли найкращу пораду можемо отримати від Бога, Який створив ці зірки? Отож намагаючись шукати поради для свого життя в будь-якого іншого джерела, окрім Бога, будь ласка, прислухайтеся до моєї настанови: покайтеся й поверніться до Нього! Попрохайте Святого Духа бути вашим єдиним Керманичем у житті.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Шукайте поради й керівництва для свого життя лише в Бога.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon