Люди належать Богові

Люди належать Богові

Не бійся, бо Я тебе викупив, Я покликав ім’я твоє, Мій ти (й належиш Мені)! —Ісая 43:1, АМР

Чи маєте ви щось надзвичайно цінне для вас, про що піклуєтеся й чим захоплюєтеся? А уявіть собі, як хтось байдуже кидає цю річ на землю або якось інакше намагається її пошкодити… Невже ви не засмутилися б і не розстроїлися? Воно й не дивина, що Бог ставиться до всього, належного Йому, так само. Всі люди належать Богові. Вони — улюблене Боже створіння, і тому Його Дух сумує, коли спостерігає погане ставлення до них.

Кожен з нас має різне покликання на своєму житті, але кожна народжена згори віруюча людина є спадкоємцем Бога і співспадкоємцем зо Христом. Тож усі люди мають право на мир у серці, праведність і радість; кожен може очікувати задоволення своїх нужд; і Бог може використати будь-яку людину, виливши через неї Своє помазання на інших.

Всіх людей Бог наділив однаковою можливістю побачити плоди у своєму служінні. Однак наша готовність щиро любити людей дуже впливає на те, які плоди ми побачимо. Якось багато років тому Святий Дух звернувся до мене зі словами: “Одна з основних причин того, чому люди не крокують за любов’ю, полягає у вимозі від них певних зусиль. Отже, кожне їхнє рішення щодо крокування за любов’ю завжди їм чогось коштуватиме”.

Любов вимагає від нас утримання від певних слів і вчинків, які так кортить промовити і здійснити відповідно. Любов велить нам сміливо віддавати дещо з того, що нам хотілося б залишити собі. Любов наполягає на нашій терплячості, доброті й стриманості по відношенню до інших людей. Зауважимо, що не завжди буває легко будувати стосунки з людьми, проте для Бога це вкрай важливо, адже Він високо цінує людей. Тож приготуймося докладати зусиль і чимось жертвувати заради любові до інших. Любімо людей так, як це наказує робити Бог, інакше дуже Його засмутимо.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Бог ставиться до людей як до Свого особистого скарбу, тому будьте обачні зі своїм ставленням до них.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon