Навчіться дивитися на себе очима Бога

Навчіться дивитися на себе очима Бога

…Більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі. – 1 Івана 4:4

Незалежно від того, з чим ви зараз стикаєтеся чи розбираєтеся у житті, або з чим доведеться зустрітися чи мати справу в майбутньому, Бог уже дав вам міру віри, щоб достойно подолати всі перешкоди. Може, вам так не здається, і ви не вірите, що на все стане сил, та довіра Богові не базується на наших обставинах чи відчуттях. Ворог жадає переконати вас у тому, що ви надто слабкі, бідні, не маєте жодних шансів на досягнення успіху в житті і далі в тім самім дусі. Безперечно, Бог має іншу думку щодо вас. Він дивиться на вас очима любові, бачить, ким ви є у Христі, ким можете бути, і які дари Він вклав у вас ― здебільшого це зовсім не те, що бачите ви самі або інші люди.

Дивлячись на себе очима Бога, ви починаєте рухатися до життя у цілковитій перемозі. Та для цього потрібна віра. Недостатньо просто почути, що Бог любить вас і дивиться на вас як на Своє дитя – доведеться в це повірити. Вам знадобиться тверда і непохитна віра, якщо прагнете рухатися вперед і приймати всі життєві виклики. А від віри не буде ніякої користі, коли не знати, як її вивільняти. Щоб віра почала діяти, її необхідно вивільнити. Зробити це можна за допомогою слів, дій і, звичайно, молитви. Тож більшою мірою від нас залежить, зробимо ми це чи ні.

Перше послання Івана 4:4 ― християни дуже часто цитують цей уривок зі Святого Письма, і майже завжди, коли я згадую цей вірш у церкві чи на конференції, радіють і аплодують. Та чи багато людей насправді вірить, що Той, Хто в вас, більший за того, хто у світі? Так ось істина полягає в тому, що Той, Хто в вас, безперечно дійсно більший за будь-кого, і Він любить вас. Тому розтягніть сьогодні свою віру і почніть дивитися на себе очима Бога. Байдуже, що ворог намагається вам показати, чи як виглядають ваші нинішні обставини, ми все перемагаємо вірою в Того, Хто живе в нас!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я вірю, що Ти любиш мене і дав мені спроможність усе здолати. Я — Твоє дитя, і тому щодня діятиму згідно з вірою, яку Ти мені дав. Я довірятиму Тобі і долатиму будь-які перешкоди, що з’являються на моєму шляху.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon