На що ви надієтеся?

На що ви надієтеся?

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

До твердині (безпеки і процвітання) верніться, о в’язні надії! І сьогодні звіщаю: Подвійно тобі поверну (за твої минулі неприємності)! – Захарія 9:12, АМР

Дозвольте мені вас запитати: на що ви покладаєте свою надію? Чого ви очікуєте від життя? Чи сподіваєтеся ви чогось доброго або ж постійно боїтеся пережити розчарування?

Надзвичайно багато людей у наші дні страждає без жодної надії. Проте Ісус помер не для того, щоб ми не мали надії, а навпаки — щоб були неї сповнені.

Диявол прагне вкрасти у вас надію і сподівання, а тому щосили брехатиме вам. Він запевнятиме, що у вашому житті немає місця для чогось доброго, тому годі цього й очікувати; а ще на додачу, те, що ви дійсно любите, аж ніяк не триватиме вічно. Якщо ви стикатиметеся з якоюсь складною ситуацією чи несправедливістю, то він намагатиметься переконати вас, що це ніколи не вирішиться. Зі свого боку, ви повинні завжди бути сповнені надії і твердо пам’ятати, що диявол — брехун. Бог має змогу змінити будь-яку ситуацію!

Наш Отець добрий. Він має чудовий план для нашого життя. Якщо ви не втрачатимете надії, особливо в часи неспокою, тривоги і непевності, то Він обіцяє «повернути вам подвійно за ваші минулі неприємності». Тому в жодному разі не зневіряйтеся. Почніть уже зараз сподіватися чогось доброго від Бога у своєму житті!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, моя надія — тільки в Тобі. Сатана — брехун, і я не буду його слухати і втрачати надію. Я очікую, що вже сьогодні Ти зробиш дещо добре у моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon