Пам’ятайте свої минулі перемоги

Пам’ятайте свої минулі перемоги

І сказав Давид: Господь, що врятував мене з лапи лева та з лапи ведмедя, Він урятує мене з руки цього филистимлянина. І сказав Саул: Іди, і нехай Господь буде з тобою! – 1 Самуїла 17:37

Щиро кажучи, багато хто з нас, опиняючись у складних ситуаціях, починає сприймати все вкрай негативно. Але для того щоб достойно долати періоди життєвих труднощів, вам доведеться взяти свої негативні думки і перетворити їх на позитивні.

Бог прагне влаштувати вам «сеанс правди» через Своє святе Слово, яке здатне принести дивовижні результати у вашому житті. Воно допоможе вам геть очиститися від негативних думок і дасть неймовірну можливість завжди помічати щось позитивне у будь-якій ситуації. Здатність бути позитивною людиною ― це чимале надбання. І, здебільшого, для того щоб бути саме такою, позитивною, людиною, потрібно якомога частіше згадувати про свої минулі перемоги.

Коли Давид стикнувся з велетнем Голіафом, він згадав про лева і ведмедя, яких уже перемагав у минулому. Це додало йому надзвичайної хоробрості у теперішній ситуації. Тож, за настання різних складних життєвих періодів і часів, дозвольте нагадати вам, що це, напевно, зовсім не перший виклик, з яким вам довелося зіткнутися. Ви достойно пережили минулий (і, мабуть, завдяки йому навіть взяли кілька цінних уроків), і, звісно, так само витримаєте і нинішній. Як і Давид, завжди пам’ятайте свої минулі перемоги, а також зверніться до Божого Слова і дізнайтеся, що Господь говорить про вашу ситуацію. Ваші найкращі дні ще попереду. Це вам Бог обіцяє!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, іноді мені здається, що ситуацію, з якою я стикаюся, неможливо вирішити. Але Ти проводив мене через складні життєві періоди в минулому, тому вірю, що зможеш зробити це ще раз. Допоможи мені частіше згадувати мої колишні перемоги і позитивно ставитися до моєї нинішньої ситуації.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon