Правда вас вільними зробить

Правда вас вільними зробить

І пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить! – Іван 8:32

Як не крути ― ми ніколи не зможемо стрибнути вище за те, що вважаємо правдою.

Багато людей у сучасному світі навіть не намагається раціонально розмишляти над тим, у що вірить, а тому з легкістю будують усе своє життя на вірі в те, що навіть не є правдою. Інформація, що надають ЗМІ, слова когось відомого чи усіх їхніх друзів ― все це раптом стає для них «правдою».

Якщо ви, замість самостійно досліджувати Боже Слово, починаєте вірити словам інших людей, то цим надзвичайно себе обмежуєте, що значною мірою заважає вам виконати Боже покликання для свого життя. Але, шукаючи правди, пізнаючи її та обравши підґрунтям для свого життя, ви будете успішні у всіх своїх справах.

Прагнучи повсякчас бути на одній хвилі з Богом і Його Правдою, вам доведеться відвести спілкуванню з Ним пріоритетне місце у своєму щоденному розкладі. Я переконливо раджу вам: спілкуйтеся з Богом якомога частіше за допомогою молитви, читання Його Слова, поклоніння і подяки за Його присутність у вашому житті, а також ту неймовірну допомогу, яку отримуєте від Нього впродовж кожного дня. Знаючи Бога, ви знаєте Правду. Живіть у Його Правді ― це принесе мир, свободу і радість у ваше життя!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу, аби моє сприйняття і віра в те, що є правдою, обмежували мене у житті. Ти — єдине джерело Правди. Я приймаю рішення якомога частіше спілкуватися з Тобою і благаю: відкрий мені Свою Правду і приведи мене до неї.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon