Приймайте й віддавайте Боже Слово

Приймайте й віддавайте Боже Слово

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті
…Те, що сталось мені, вийшло більше на успіх Євангелії… А багато братів у Господі через кайдани мої посміліли та ще більше відважилися Слово Боже звіщати безстрашно. – До Филип’ян 1:12, 14

Іноді ми наражаємося на ворожі атаки лише тому, що вивчаємо або проповідуємо Боже Слово. В Євангелії від Марка 4:17, згадується про людей, які чують Боже Слово й на якийсь час приймають його, та «згодом, як утиск або переслідування наступає за слово, вони (одразу) спокушаються, починають гніватися, обурюватися й ображатися, спотикаються і відпадають» (АМР).

Сатана добре знає, що Боже Слово дасть нам силу, і тому прагне спинити його ще до того, як ми зможемо поділитися ним з іншими. Тому вкрай важливо стерегти Слово Боже у своєму серці й щосили протистояти дияволові, коли той приходить, щоб його у вас украсти. Відтак випробування, що ворог посилатиме у ваше життя, допоможуть вам приводити інших людей до Господа. Апостол Павло згадує, що Бог провів його через багато різних подій. І все для того, щоб потім він міг допомагати іншим людям ставати більш упевненими й сміливими в Господі; щоб вони «ще більше відважилися Слово Боже звіщати безстрашно». Навіть під час перебування у в’язниці Павлова непохитність і здатність виконувати Божу роботу були неабияким підбадьоренням для всіх, хто його знав.

Тож бажаючи служити іншим людям, ми будемо стикатися з досить несприятливими власними життєвими обставинами й ситуаціями. Та якщо твердо стояти в вірі й цілком довіритися Богові, то Він безперечно приведе нас до перемоги й зробить наш приклад великим підбадьоренням для інших людей.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну щодня перебувати в Тобі й Твоєму Слові. Коли в моєму житті почнуться випробування й труднощі, будь ласка, використай їх для того, щоб укріпити мене духовно і зробити спроможним ділитися Твоїм Словом з людьми, що мене оточують.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon