Підхопіть Боже бачення перемоги для вашого життя!

Підхопіть Боже бачення перемоги для вашого життя!

І вчинить тебе Господь головою, а не хвостом, і ти будеш тільки верхом, а не будеш долом, коли будеш слухатися заповідей Господа, Бога свого, що я сьогодні наказую тобі, щоб додержувати й виконувати… – Второзаконня 28:13

За своє життя я здобула немало великих перемог. Бог звільнив мене від багатьох гріхів, залежностей і хибних звичок. Присмак свободи ні з чим не порівняти, і Бог прагне, щоб кожен з нас пережив надзвичайну свободу у своєму житті.

У моєму житті й досі точаться певні битви, і я впевнена, у вас вони також є. Тож раджу вам обрати одну сферу, в якій ви хотіли б одержати перемогу, і почати працювати над нею вже сьогодні. Уявляйте вже нині своє життя переможним ― таким, що дав Христос, померши на хресті. Розмірковуйте над тим, яким воно буде після вашого звільнення.

Я часто в якості стимулу використовую уривок із книги Второзаконня 28:13. Раджу прочитати вам весь розділ. По суті, в ньому сказано, що Бог благословить вас, якщо коритиметеся Йому; якщо ж ні, то будете прокляті. Це доволі потужний стимул, згодні? Мені подобається з Божою допомогою долати різні перешкоди і не дозволяти ворогові контролювати мене. Насправді, я вважаю, що найбільш захоплююча пригода у житті починається з нашого звернення до Бога: «Боже, я хочу змінитися. Я прагну у всьому догоджати Тобі». Почавши так мислити, ви зможете від одного звільнитися, потім ― від другого, далі попрацювати ще над чимсь, і скоро ви зрозумієте, що живете в цілковитій і беззаперечній свободі у Христі. Не проводьте життя без надзвичайного відчуття присмаку зростання і змін, інакше ризикуєте пропустити чудові речі, які Бог може зробити через вас.

Приділіть сьогодні трохи часу тому, щоб сформувати уявлення про людину, якою хотіли б стати, і почніть щиро прагнути Божої свободи. У партнерстві з Богом ви можете досягти чого завгодно, якщо поступово, крок за кроком рухатиметеся до своєї мети!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я вірю, що зможу пережити Твою свободу. Сьогодні я дивлюся на себе як на вільну людину, якою можу бути в Тобі. Дай мені силу, щоб усім своїм життям догоджати Тобі і жити у свободі, даній Тобою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon