Пізнайте правду про себе

Пізнайте правду про себе

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге і беззахісне, відкрите і незахищене перед очима Його, Йому дамо звіт! – До Євреїв 4:13, АМР

Хтось колись мене спитав, як мені вдається жити у свободі від мого гнітючого минулого. Відповідь на це питання дуже проста: Бог дав мені благодать і готовність пізнати правду про себе.

Я виросла в атмосфері нестабільності, злості, нелюбові і відрази. Через мій запальний характер ще з дитинства я майже постійно була чимось засмучена. З огляду на цей смуток, я почала часто занурюватися в депресію, переживати розчарування і відчай. Я мріяла про краще життя, але мої бажання нічого не вирішували. Все, що я робила, — це тільки гаяла час, звинувачуючи лихе минуле в усіх своїх проблемах.

Зрештою Бог допоміг мені усвідомити наступне: хоча я й не винна у тому, що зі мною сталося, і не можу змінити свого минулого, та, замість продовжувати мріяти, я мушу почати брати відповідальність за своє життя. Мені довелося перестати звинувачувати інших людей і свої життєві обставини, а також припинити вигадувати виправдання для своїх неправильних вчинків. І коли я довірилася Богові, попрохавши Його про зцілення і відновлення мого життя, то почала сама змінюватися. Зараз у моєму серці мир — і я насолоджуюся життям.

Може, ви й самі переживали подібну ситуацію. Пізнавати правду про себе завжди страшно, та не потрібно робити це на самоті. Усі ваші недоліки й хиби у будь-якому разі відомі Богові, і Він обов’язково відповість на ваше прохання показати вам ваше життя з Його точки зору. Він підтримає, допоможе піднятися, зібратися, взяти на себе відповідальність за власне життя і розпочати жити з миром у серці. Не бійтеся пізнати правду про себе вже сьогодні і дозвольте Богові привести вас до нового майбутнього.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, мені потрібна Твоя допомога, щоб пізнати правду про себе. Досить звинувачувати минуле й інших людей у всіх моїх проблемах — час зустрітися з ними і протистояти силою Твого Слова. Допоможи мені, Боже, взяти на себе відповідальність за своє життя і змінюватися на краще.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon