Пізнайте правду

Пізнайте правду

(Молюся,) щоб були ми (завжди) правдомовні в любові, (тобто говорили правду, чинили правду й провадили праведне життя). —До Ефесян 4:15, АМР

Думаю, не відкрию вам таємницю, коли скажу, що наш світ переповнений людьми, які провадять фальшиве життя, носять маски й приховують усе, чого не хочуть показувати іншим. Звісно, це неправильно. Але відбувається так, бо людей у світі не навчено жити в правді. Проте у нас, віруючих людей, усередині мешкає Святий Дух, Дух правди, Який сповіщає нам істину.

Мушу наголосити, що сатана обманює нас лише іноді — зазвичай ми самі вводимо себе в оману. Інакше кажучи, ми вигадуємо собі життя, що нам до вподоби, і замінюємо ним своє справжнє, бо не хочемо докладати зусиль до розв’язання власних проблем, заручившись підтримкою Божого Духа.

Святий Дух часто звертається до мене, докоряючи через ті проблеми, що існують у моєму житті. Але як справжній Учитель Він навчив мене розбиратися з проблемами замість бути боягузкою. Останні ховаються від правди; вони її страшаться. Але істина — це те, чого не слід боятися. Ісус заспокоїв Своїх учнів, пообіцявши, що Святий Дух попровадить їх до всякої правди. Але також Він наголосив про їхню неготовність наразі сприймати певні Його слова (див. Іван 16:12), а тому до певного часу вирішив їх притримати. Запам’ятайте, Святий Дух завжди говоритиме вам правду, але без вашої готовності сприйняти певні істини Він не відкриватиме їх вам, допоки не настане час.

Отже, коли ви достатньо хоробрі, щоб запросити Духа правди в кожну сферу свого життя й дозволити Йому відкрити правду про деякі проблеми, що існують у ньому, то на вас чекає незабутня подорож до неймовірної свободи й сили.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Ніколи не бійтеся правди.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon