Egyedi imádságod

Egyedi imádságod

Lakóhelyéből rátekint a föld minden lakójára — Ő formálta mindnyájuk szívét, ismeri minden tettüket. Zsolt. 33:14–15

Mivel Isten egyénileg formálta a szívünket, imáink természetesen áramolhatnak a szívünkből, és összhangban lehetnek azzal, ahogyan Ő tervezett minket. Miközben kialakítjuk az Istennel való kommunikációnk egyéni stílusát, tanulhatunk olyan emberektől, akik talán tapasztaltabbak nálunk, ám vigyáznunk kell, hogy ne az legyen a mérce, amit mások csinálnak. Hála Istennek, Jézus a mi mércénk, és Ő az egyetlen mérce, amire szükségünk van.

Élvezd az Úrral töltött időt. Ne próbáld magadra erőltetni, hogy azt tedd, amit mások, ha a szellemedben mást érzel. Nem kell lépést tartanod másokkal, vagy másolnod az imastílusukat. Hálaadással a szívedben mehetsz Isten elé, tudva, hogy Ő meghallgat téged, és úgy szeret, ahogy vagy. Imádkozhatsz “eredeti módon”, ahogy Ő teremtett téged.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy bennem minden egyedi – még az is, ahogyan imádkozom. Segíts, hogy lerázzam magamról a hasonlítgatásokat, és egyszerű bizalommal jöjjek Hozzád, mint a Te gyermeked. Szeretlek Téged, Atyám, és szeretem a Veled töltött időt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon