Isten mindent összetart

Isten mindent összetart

„Ő előbb volt mindennél, és minden Őbenne áll fenn.” Kol 1:17

A Kolossé 1:17 egy csodálatos igerész. Azt mondja, hogy Jézus MINDENT összetart. Huuu! Még azokat az embereket is ő összetartja, akik ezt fel sem fogják.

Gondold el. Nem lehet jó a házasságunk, ha Isten nem tartja össze. Nem lesznek jó személyes kapcsolataink, ha Isten nem segít fejlődni ezen a téren. Az anyagiak is kaotikusak lennének Jézus nélkül. Micsoda zűrzavar lenne az elménkben és az érzelmeinkben nélküle! Jézus nélkül minden csak egy nagy összevisszaság lenne.

Ha nem Jézus a legfontosabb az életünkben, akkor újra kell rendeznünk a fontossági sorrendünket. A Máté 6.33 azt mondja, hogy először Isten királyságát kell keresnünk, mert ha nem az elsőt helyezzük az első helyre, akkor a többi sem lesz a helyén, és az problémát okoz. Isten azt szeretné, ha legelőször megértenénk, hogy Ő hogyan szeretné, hogy éljünk, keressük a királyságát, és miként cselekedjünk – hogyan bánjunk az emberekkel, hogyan viselkedjünk bizonyos helyzetekben, hogyan költsük a pénzünket, milyen legyen a hozzáállásunk, milyen szórakozás a legideálisabb nekünk.

Kezd a mai napot azzal, hogy átadod neki az első helyet az életedben. Ő tart téged egyben… Arra teremtett, hogy kövesd Őt. Tedd Őt az első helyre az életedben!

Ima:

Istenem, nélküled semmi vagyok. Te tartasz engem egyben… valójában mindent Te tartasz össze. Te vagy a legfontosabb dolog az életemben, és én az első helyre helyezlek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon