Győzelmünk Jézusban

Győzelmünk Jézusban

„Azt azonban látjuk, hogy az a Jézus, aki rövid időre kisebbé lett az angyaloknál, a halál elszenvedése miatt dicsőséggel és tisztességgel koronáztatott meg, hiszen ő Isten kegyelméből mindenkiért megízlelte a halált.” Zsid 2:8

A Biblia azt mondja, hogy Jézus megízlelte a halált értünk. Ezért nekünk már nem kell az örökkévaló halált megtapasztalnunk, mert Ő már kifizette a büntetést a bűneinkért, és az örök élet ajándékát adta nekünk. Ennek igazán örvendezhetünk!

Krisztus feltámadása, és a halálon aratott győzelme miatt, minden nap egy újabb lehetőség számunkra, hogy megéljük a Krisztusban való győzelmünket. Hiszem, hogy minden reggel, amikor a keresztények felkelnek, a pokolnak remegnie kéne. A démonoknak reszketniük kéne, amikor rájönnek, hogy felébredtünk.

Pontosan ez fog történni, amikor felismerjük, kik vagyunk Krisztusban, és megértjük az általa kapott hatalmunkat. Katonák vagyunk Isten hadseregében. Hatalmunk van Őbenne.

Jézus legyőzte a bűnt és a halált. Folyamatosan ebben a hatalomban és a győzelemben kell járnunk, amit biztosít számunkra. Ilyenkor kifejezetten veszélyesek vagyunk Isten ellensége számára.

Ima:

Istenem, köszönöm a győzelmet, ami Benned van. Kérlek, hogy napról napra jobban megértsem az árat, amit kifizettél értem, hogy teljes hatalomban és győzelemben járjak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon