Dumnezeu nu este glorificat prin suferința noastră

Dumnezeu nu este glorificat prin suferința noastră

Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ. – Coloseni 3:2

Mulți creștini trăiesc cu ideea falsă că Dumnezeu vrea ca ei să sufere. Aceasta creează o mentalitate de victimă non-stop.

Suferința este inevitabilă, dar Dumnezeu nu Se bucură de suferința noastră. Dumnezeu este fericit atunci când avem o atitudine bună în timpul suferinței noastre – și El dorește să fim victorioși!

Deci, de ce am alege să rămânem cu amărăciune, supărați, răniți sau deprimați?

Există o cale sigură de a învinge suferința cu atitudinea corectă:concentrează-te la lucrurile de sus și nu te gândi la lucrurile de pe pământ. Trebuie să fii înarmat cu gândire corectă sau vei ceda în vremurile grele.

Fixează-ți gândirea și fii pe deplin conștient de faptul că nu va fi un proces ușor să treci de la mentalitatea de victimă la cea de biruitor. Va lua ceva timp, dar experiența te va face mai puternic și te va ajuta să-i ajuți pe alții care se confruntă cu bătălii similare.

Fii încântat de viitorul tău și înțelege că a experimenta ceva cu Dumnezeu înseamnă să ajungi pe cealaltă parte biruitor și nimeni nu poate lua asta de la tine.


Rugăciune

Doamne, am nevoie de ajutorul Tău ca să scap de mentalitatea de victimă. Aleg să mă gândesc la lucrurile de sus, ca să am atitudinea corectă. Știu că pot birui, având gândurile și adevărurile Tale în mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon