A renunța nu este o opțiune

A renunța nu este o opțiune

„Să ne uităm țintă [îndepărtându-ne privirea de la tot ce ne distrage de] la Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică la Isus…” (Evrei 12:2, Biblia amplificată)

Nu ai nevoie de niciun talent special să te dai bătut și să te așezi la marginea drumului vieții, spunând: „Eu renunț.” Oricine o poate face, fie că e credincios sau nu.

Renunțarea este o tentație pe care fiecare o întâlnim la un moment dat, dar, când te apropii de Isus, sau, mai degrabă, atunci când El se apropie de tine, începe să pompeze în tine putere, energie și curaj. Atunci începe să se întâmple ceva minunat – El te face să vrei să mergi mai departe!

Înainte, și eu voiam să renunț și să mă dau bătută. Însă acum mă dau jos din pat cu dorința de a o lua de la capăt în fiecare zi. Îmi încep ziua rugându-mă, citind Biblia și rostind Cuvântul, căutându-L pe Dumnezeu. E uimitor cât de mult contează să-ți începi ziua căutând să te apropii de Dumnezeu.

Atunci când simți nevoia sau ești tentat să renunți, nu ceda. Privește spre Isus și urmează-I exemplul. El a mers mai departe chiar și în cele mai dificile situații, așa că îți va da și ție puterea de a face la fel. El este Conducătorul tău; El este Căpetenia și Desăvârșirea credinței tale.


Haideți ca, azi, să luăm decizia ca, orice ar fi, să continuăm să mergem mai departe, privind spre Isus!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon