Puterea oferită de bucurie și de pace

Puterea oferită de bucurie și de pace

„Fiți treji [echilibrați, cu mintea trează] și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește [cu o foame puternică] și caută pe cine să înghită.” (1 Petru 5:8, Biblia amplificată)

Când te afli într-o situație problematică, propune-ți să rămâi calm. De fiecare dată când începi să te superi sau să te frustrezi, oprește-te și întreabă-te: „Ce încearcă dușmanul să facă acum?”

Dacă diavolul nu reușește să te facă să te temi sau să te superi în legătură cu o problemă, să știi că el nu are nicio putere de control asupra ta. Te vei afla în tăria și puterea Domnului atunci când îți păstrezi o atitudine calmă, liniștită și încrezătoare.

Duhul Sfânt lucrează într-o atmosferă de bucurie și pace. El nu lucrează în tulburare. Atunci când treci printr-o încercare, îți poți găsi puterea dacă te apropii de Dumnezeu și intri în odihna Sa. Toate aceste cuvinte biblice – a sălășlui, calm, a sta și în Hristos – se referă la același lucru: Nu îți pierde bucuria și pacea.

În Hristos, ești chemat să fii un biruitor. Primești asigurarea că, în El, ești mereu învingător. Dacă abordezi fiecare problemă așa cum vine, totul va fi bine. Isus îți e mereu alături în fiecare situație. Amintește-ți numai să te încrezi în El, ca să ai destulă bucurie și pace astăzi.


Când alegi să umbli în pace și bucurie, primești o putere nemaipomenită, indiferent de situația în care te afli.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon