Credință și har

Credință și har

„Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.” (Efeseni 2:8-9)

Este minunat să ne dăm seama că mântuirea vine prin harul fără plată al lui Dumnezeu, care poate fi primit prin credință simplă, ca a unui copilaș. Slavă Domnului că nu trebuie să muncim din greu pentru mântuirea noastră, deoarece Isus deja a făcut totul la cruce. Astfel, noi suntem mântuiți exclusiv prin credință! Mai mult de atât, cred că dacă primim iertare și mântuire prin credință, tot așa ar trebui să ne trăim viața de zi cu zi: prin credință! Ar trebui să acționăm prin credință în toate lucrurile pe care le facem.

Credința este încrederea totală în Dumnezeu, în puterea, înțelepciunea și bunătatea Lui. Atunci când încrederea în Dumnezeu devine stilul nostru de viață, putem fi siguri că El ne va călăuzi și ne va da puterea și capacitatea de a face tot ceea ce trebuie. Vestea bună este că niciodată nu va trebui să încerci să faci lucrurile de unul singur! Dumnezeu ne-a dat Duhul Sfânt, care este Ajutorul nostru, așa că cere și vei primi ajutorul de care ai nevoie, azi și în fiecare zi. Odihnește-te în dragostea, mila și harul lui Dumnezeu.

Predă-I Lui toate fricile, îngrijorările și temerile tale și alege să ai o credință simplă, pentru a te bucura de fiecare zi!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon