Dă-Icenușa din viața ta

Dă-Icenușa din viața ta

Cât este de departe răsăritul de apus, atât de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi. – Psalmul 103:12

Când Îl lăsăm pe Tatăl să dea la o parte mizeria noastră, El o poate transforma într-un miracol. Dumnezeu are abilitatea să folosească chiar și greșelile noastre spre un bine final, dacă noi ne încredem în El.

Isaia 61:3 spune că El ne va da frumusețe în loc de cenușă, însă am observat că mulți oameni vor să își păstreze cenușa, zgura trecutului, ca o amintire a lipsurilor și eșecurilor. Vă încurajez să dați drumul cenușii, pentru a vă îndrepta spre ceva nou.

Prea mulți oameni trăiesc în trecut, simțindu-se ca și când nu mai pot avea nicio șansă. Ai tu nevoie de o a doua șansă? Cere-i lui Dumnezeu o a doua, a treia, a patra, a cincea sau a oricâta ai nevoie. Dumnezeu este plin de îndurare și îndelung răbdător, iar bunătatea Lui nu are margini și niciodată nu se va sfârși. Biblia spune că El a îndepărtat nelegiuirea de la tine, astfel că acum nu mai ești agățat de ea.

Isus a venit să ridice povara, însă tu trebuie să fi gata să-i dai drumul și să crezi că El este mai mare decât greșelile tale. Astăzi, dă-i Lui cenușa din viața ta.

Rugăciune

Doamne, știu că nu îmi face niciun bine să mă agăț de trecut, când Tu stai iubitor lângă mine, oferindu-mi o nouă șansă, așa că dau drumul cenușii mele. Ți-o predau Ție, așteptând cu speranță frumusețea pe care mi-o vei da în schimb.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon