Darul neprihănirii

Darul neprihănirii

„… [neprihănirea, a fi acceptabil înaintea Domnului] ci este scris și pentru noi, cărora, de asemenea, ne va fi socotită, nouă, celor ce credem [avem încredere, aderăm la, ne bazăm pe] în Cel ce a înviat din morți pe Isus Hristos, Domnul nostru…” (Romani 4:24, Biblia amplificată)

Una dintre primele revelații pe care mi le-a dat Dumnezeu din Cuvânt a fost despre neprihănire. Prin „revelație” mă refer la ceva ce ajungi să înțelegi atât de bine, încât acel lucru devine parte din tine. Această cunoaștere nu există doar în mintea, ci și în inima ta. Ești sigur cu privire la un adevăr.

Neprihănirea este darul lui Dumnezeu pentru noi. Aceasta ne este „oferită și atribuită” deoarece credem în ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi prin Fiul Său, Isus Hristos. Isus, care nu cunoștea păcatul, a devenit păcat pentru ca noi să putem deveni neprihăniții lui Dumnezeu în El (2 Corinteni 5:21).

Mai presus de orice, diavolul nu vrea ca noi să știm faptul că suntem îndreptățiți înaintea lui Dumnezeu. El vrea ca noi să ne simțim nesiguri, rușinați, vinovați și condamnați pentru ca să ne îndepărtăm de Dumnezeu, în loc să ne bucurăm de apropierea de El.

Isus vrea ca noi să știm că suntem îndreptățiți înaintea lui Dumnezeu datorită a ceea ce a făcut El pentru noi. El vrea ca noi să ne bucurăm de El și de relația pe care o avem cu El. Primește astăzi darul oferit de Dumnezeu ce cuprinde iertarea, îndurarea și neprihănirea, și pornește apoi într-o călătorie a libertății și a bucuriei.


Poți primi o revelație a darului neprihănirii, meditând la Cuvântul lui Dumnezeu și crezând ce scrie în acesta cu privire la cine suntem în Hristos.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon