Dovada Duhului Sfânt

Dovada Duhului Sfânt

După ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunaţi; toţi s-au umplut de Duhul Sfânt şi vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneală. —Faptele Apostolilor 4:31

Există prea mulți credincioși născuți din nou, plini de Duhul Sfânt, nefericiți,  care nu știu cum să rămână plini de Duhul lui Dumnezeu, recunoscându-L și urmărindu-I zilnic calea. Duhul Sfânt este în ei, dar nu-L lasă să Se manifeste în viața lor obișnuită, de zi cu zi.

Este posibil să umpli un pahar cu apă fără să-l umpli la capacitate maximă. În același fel, când ne naștem din nou, avem Duhul Sfânt în noi, dar s-ar putea să nu fim încă umpluți în totalitate și să avem dovada puterii Sale în viața noastră.

Faptele Apostolilor 4:31 spune că atunci când oamenii erau plini de Duhul Sfânt, ei vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu libertate, îndrăzneală și curaj.

Lui Dumnezeu nu-I place atunci când oamenii Îl scot din viața lor de zi cu zi și urmează formule religioase pentru a încerca să-I facă pe plac. În schimb, El dorește ca noi să trăim o viață plină de Duhul Sfânt în libertate, îndrăzneală și curaj.

Te îndemn să-L lași pe Dumnezeu să lucreze liber în fiecare domeniu al vieții tale prin puterea Duhului Sfânt.


Rugăciune

Doamne, vreua să fiu plin de Duhul Sfânt în fiecare zi. Ajută-mă să trăiesc cu libertatea, îndrăzneala și curajul pe care le pot avea prin Duhul Sfânt în fiecare zi a vieții mele.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon