Fii optimist

Fii optimist

„… Noi însă avem gândul lui Hristos.” (1 Corinteni 2:16)

De când am ales să văd partea pozitivă în orice circumstanță, nu mai pot accepta o atitudine negativă. Am văzut atât de multe schimbări pozitive în viața mea din momentul în care am fost eliberată de gândirea negativă pe care o aveam, așa încât astăzi mă opun oricărui gând negativ.

Dacă îți e greu să ai o gândire pozitivă, îți sugerez să-I ceri Duhului Sfânt să te atenționeze când cazi în negativism. Aceasta este o parte a lucrarii Lui. În Ioan 16:7-8 Isus ne învață că Duhul Sfânt ne va arata când suntem vinovați de păcat și ne va ajuta să umblăm în neprihănire. Când vine sentimentul de condamnare, cere ajutorul lui Dumnezeu. Nu te gândi că poți schimba situația de unul singur, ci încrede-te în El!

A fi pozitiv nu înseamnă să negi realitatea. Biblia ne spune să facem tot ce va fi nevoie, ca să rămânem în picioare (Efeseni 6:13). Locul nostru este „în Hristos”, și fiind în El putem să rămânem pozitivi și plini de speranță întotdeauna, deoarece nimic nu e prea greu pentru El. Isus a avut mereu o gândire pozitivă și a fost plin de credință. Noi avem gândul Lui în noi și astfel, primim puterea să-I semănăm.

Gândește precum Isus, ca să poți deveni un om după voia Lui și să primești tot ceea ce El vrea să îți dea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon