Fii un adevărat închinător

Fii un adevărat închinător

Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl. – Ioan 4:23

Închinarea este mult mai mult decât a cânta cântece. Este o condiție a inimii și o stare a minții. Noi putem să ne închinăm cu pasiune înaintea lui Dumnezeu, chiar fără să cântăm o singură  notă muzicală. Închinarea înaintea lui Dumnezeu este născută în inima noastră, ne alimentează gândurile și se exprimă prin cuvintele pe care le rostim și prin felul în care trăim.

De obicei, lumea privește închinarea ca pe ceva religios, ceea ce nu poate fi mai eronat față de adevăratul concept biblic. Închinarea are de-a face cu relația personală cu Domnul și exprimarea plină de pasiune a evlaviei celor care Îl iubesc pe Dumnezeu cu toată inima. Aceasta este adevărat închinare.

Biblia spune că Dumnezeu îi caută pe cei ce se închină Lui „în duh și în adevăr.”

Mi se pare interesant faptul că El nu dorește doar ca oricine să Îl laude, ci dorește oameni care trăiesc cu sinceritate în adevărul Său. El nu dorește să I Se aducă închinare din frică, obligație sau în mod religios.

Adevărata închinare este un rezultat al intimității cu Dumnezeu. Închină-te azi lui Dumnezeu  cu inima ta întreagă și fii un închinător în duh și adevăr!

Rugăciune

Doamne, nu doresc să-Ți aduc o slujire de pe vârful buzelor. Îți dăruiesc viața mea, ca un închinător conectat cu tine în mod profund. Tu ești așa de bun cu mine și doresc să mă închin Ție „în duh și în adevăr.”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon