Oriunde te-ai duce…ai ajuns deja la destinație

Oriunde te-ai duce... ai ajuns deja la destinație

„… să iubești pe aproapele tău ca [așa cum te iubești] pe tine însuți.” (Matei 19:19, Biblia amplificată)

Cred că una dintre problemele majore cu care se confruntă oamenii în zilele noastre e legată de ceea ce simt față de ei înșiși. Mulți oameni trec prin viață având o imagine de sine defectuoasă și o foarte proastă părere despre propriile persoane. Cel mai adesea, oamenii au aceste gânduri negative de atât de multă vreme, încât nici nu își dau seama că le au.

Tu ce părere ai despre tine însuți? Ce fel de relație ai cu propria-ți persoană? Te întreb fiindcă, oriunde ai merge, sau orice ai face în această viață, mereu vei avea de-a face cu propria persoană. Nu ai cum să scapi de tine.

Domnul ne-a poruncit să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, dar ce se întâmplă dacă nu ne iubim pe noi înșine? Nu putem oferi ceea ce nu avem. Dumnezeu ne iubește, iar asta ne dă permisiunea de a primi iubirea Sa și de a ne iubi pe noi înșine în mod echilibrat. Mulți dintre noi cred că L-au obosit pe Dumnezeu din cauza eșecurilor și păcatelor lor, dar acest lucru este imposibil. Dumnezeu nu renunță la noi niciodată! Cu cât mai mult ne apropiem de Dumnezeu în viața noastră de zi cu zi, cu atât mai mult înțelegem cât de mult suntem iubiți și cu atât mai ușor ne este să începem să ne iubim pe noi înșine.


Primește iubirea lui Dumnezeu pentru tine. Meditează la ea. Las-o să te schimbe și să te întărească. Apoi, dă-o mai departe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon