Pășește înainte prin credință

Pășește înainte prin credință

„Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: `La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.`” (Matei 19:26)

Mulți din oamenii pe care îi întâlnesc vor să înceapă călătoria lor alături de Dumnezeu din „punctul A”, să închidă ochii și să se trezească în „punctul Z”. Astfel, mulți dintre ei ajung să fie frustrați, deoarece nu pot vedea cu ce daruri i-a înzestrat Dumnezeu sau care este chemarea lor. Unii se tem atât de mult de eșec și de greșeli, încât nu pot să iasă din zona de confort.

Cu toții avem un mare potențial, dar nu îl vom vedea împlinindu-se în viața noastre până când nu vom crede cu adevărat că putem face tot ceea ce Dumnezeu ne-a promis. Dacă nu pășim prin credință, având încrederea că totul e posibil cu Dumnezeu, El nu va putea să lucreze în noi pentru a ne dezvolta potențialul. El vrea să vadă cooperare, voință, credință, supunere și determinare, pentru a scoate la iveală ceea ce a pus în noi.

Nimeni nu va munci în locul nostru. Dacă nu avem determinare, cel rău va încerca să fure tot ce avem. Vă încurajez să vă folosiți potențialul și să îi dați o formă. Nu veți ști niciodată de ce sunteți capabili dacă nu veți încerca să faceți ceva. Să nu vă fie frică să înaintați pe drumul pe care credeți că Dumnezeu l-a pregătit pentru voi. Când veți păși prin credință, vă veți da seama de lucrările mărețe de care sunteți capabili.

Fii încrezător, fii curajos și fii tot ceea ce Dumnezeu vrea să fii!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon