Râmâi conectat

Râmâi conectat

„Eu sunt Viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cine rămâne în Mine şi în cine rămân Eu aduce multă roadă , căci, despărţiţi de Mine, nu puteţi face nimic.” (Ioan 15:5)

În umblarea noastră cu Dumnezeu, ajungem să cunoaștem multe principii, formule și metode, fără a avea, însă, o putere vizibilă. Din această categorie fac parte învățăturile despre credință, rugăciune, laudă, meditare, studiu biblic, mărturisire, luptă spirituală și orice alt subiect legat de credința creștină despre care am auzit predici și sfaturi. Toate aceste lucruri sunt bune și trebuie să le cunoaștem, dar simpla cunoaștere a lor nu ne va rezolva problemele.

Este important să ne aducem aminte că, oricât de bune ar fi aceste practici, ele reprezintă doar canalele prin care noi primim lucuri din partea lui Dumnezeu. Dacă nu suntem conectați la sursa puterii divine, aceste canale nu sunt de niciun folos.

Noi trebuie să fim conectați la Dumnezeu, construind o relație cu El, lucru care necesită timp. Nu vom experimenta niciodată biruință adevărată în umblarea cu Dumnezeu dacă nu petrecem timp în părtășie cu El. Domnul are un plan specific pentru tine. Dacă Îl inviți în inima ta, El va veni și locui în tine, iar astfel veți fi în strânsă legătură. El te va învăța și te va călăuzi pe calea pe care trebuie să mergi.

Învață să fii receptiv la îndemnurile Duhului Sfânt ca astfel să ai o relație personală cu Dumnezeu. Dă-i Lui toată inima ta și vei fi binecuvântat din belșug!

Doar în prezența lui Dumnezeu primim din puterea Lui.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon