Rugăciunea aduce odihnă

Rugăciunea aduce odihnă

„Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Matei 11:28)

Dacă nu suntem odihniți, înseamnă că nu avem încredere cu adevărat în Dumnezeu, deoarece rodul credinței este odihna.

Timp de mulți ani afirmam cu tărie: „Eu cred în Dumnezeu! Da, am încredere în El!” Dar nu era adevărat, pentru că eram agitată, îngrijorată, iritabilă și mă simțeam adesea pe punctul de a claca.

Așa cum putem avea grijă de lucrurile din exteriorul nostru, la fel de bine putem avea grijă de tot ceea ce se întamplă in interiorul nostru. Dumnezeu vrea să experimentăm odihna nu numai la nivel fizic, ci și la nivel spiritual.

Pentru mine, a avea odihnă, revigorare, recreere și liniște în sufletul meu înseamnă a fi eliberată de gânduri negative. Mi-am dat seama că nu trebuie să traiesc într-o constantă căutare de răspunsuri pe care nu le pot avea. Nici nu trebuie să mă îngrijorez, ci trebuie să rămân în păce și odihnă, prin rugăciune.

Dacă avem cu adevărat încredere în Dumnezeu, înseamnă că suntem în odihna Lui. I-am dat lui toate grijile noastre și astfel, putem sta în pacea perfectă, pe care o găsim în prezența Lui.

Când te cuprinde panica, rostește Cuvântul Domnului, așa cum Isus a rostit în dreptul furtunii: „Încetează! Liniștește-te!”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon