Uneori, nu trebuie decât să faci un pas

Uneori, nu trebuie decât să faci un pas

„Natan a răspuns împăratului: ʽDu-te și fă tot ce ai în inimă, căci Domnul este cu tine.’” (2 Samuel 7:3)

Este ceva ce ți-ai dori să faci, dar până acum doar ai așteptat ca să acționezi? Ți-a pus cumva Dumnezeu ceva pe inimă, dar tu ai ezitat să faci un pas în acea direcție?

Cred că planificarea lui Dumnezeu este foarte importantă, deci cu siguranță nu cred că ar trebui să ne grăbim să facem ceva fără a ne ruga înainte pentru a primi o bună îndrumare divină. Cu toate acestea, am remarcat că unii oameni își petrec întreaga viață așteptând. În loc să facă un pas prin credință, ei doar așteaptă.

Nimic nu e mai stresant decât să aștepți să faci ceva în fiecare zi ca apoi, ajuns la sfârșitul zilei, săptămânii, lunii sau anului, să simți că nu te apropii deloc de împlinirea visului sau țelului tău. Dumnezeu nu vrea ca tu să trăiești cu o astfel de frustrare. El vrea ca tu să vezi care e voia Sa, iar apoi să faci un pas și să acționezi. Dacă te îndepărtezi de Dumnezeu – dacă faci un pas în direcția greșită – Dumnezeu te va readuce pe calea cea bună.

Cel mai mult contează atitudinea inimii tale. Dumnezeu e bucuros când vede că tu pășești prin credință, încercând să-I faci Lui pe plac și să împlinești voia Lui pentru viața ta. Așadar, nu te teme azi. Fă un pas și vei vedea cum Dumnezeu va începe să lucreze în viața ta.


Dumnezeu îți va pune dorința în inimă și apoi te va ajuta să o împlinești. Treaba ta este numai să-ți folosești credința și să faci un pas spre împlinirea acelui scop.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon