Čudežna dela

Čudežna dela

Enemu je po [Svetem] Duhu dana beseda modrosti [moč, da jo govori], drugemu … čudežna dela … (1 Korinčanom 12,8–10)

Jezus je naredil ogromno čudežev. Na primer, vodo je spremenil v vino (gl. Janez 2,1–10) in s kosilom majhnega fantiča nahranil množico, tako da so z ostanki koščkov napolnili dvanajst košar (gl. Janez 6,1–13). Obstaja več vrst čudežev – čudeži preskrbe in oskrbe, čudeži ozdravljenja in čudeži osvobojenja, če jih naštejem le nekaj.

Z Davom sva v vseh teh letih videla mnogo čudežev. Zagotovo sva videla čudeže telesnega ozdravljenja in osvobojenja izpod dolgoletnih zvezanosti. Prav tako sva doživela čudeže preskrbe –čase, ko je Bog priskrbel za nas in za naše služenje tako nadnaravno, da smo vedeli, da je Bog osebno posredoval v stiskah in priskrbel, kar smo potrebovali.

Čudeži so stvari, ki se jih ne da razložiti, stvari, ki se ne zgodijo na običajen način. Vsi lahko in moramo verjeti Bogu za čudeže v svojem življenju. Ne zadovoljite se z običajnim življenjem, ko je na razpolago dar čudežev. Prosite zanje in pričakujte, da bo Bog čudežno deloval v vašem življenju in življenju drugih ljudi. Isti Bog, ki je razdelil Rdeče morje, vam želi danes pomagati.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Ne pristanite na običajno, ampak pričakujte nenavadno.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon