Darovi ozdravljanja

Darovi ozdravljanja

Drugemu so po istem Duhu dani milostni darovi (izjemne moči) ozdravljanja. (1 Korinčanom 12,9)

Dar ozdravljanja deluje skupaj z darom vere. Čeprav so vsi, ki verujejo, spodbujeni, naj molijo za bolne in bodo videli ozdravljenje (gl. Marko 16,17–18), Sveti Duh podeljuje izjemne darove ozdravljanja nekaterim ljudem, prav tako kot daje druge duhovne darove določenim ljudem.

Na naših konferencah pogosto molimo za ljudi in smo priče mnogim čudovitim ozdravljenjem. V vseh teh letih smo prejeli kopico pričevanj in poročil, ki potrjujejo fizično ozdravljenje. Na konferencah in oddajah molim molitev vere in verjamem, da Bog deluje.

Kadar oseba prejme ozdravljenje po duhovnem daru, to morda ni takoj vidno. Ozdravljenje je lahko proces, ki deluje podobno kot zdravilo. Treba ga je sprejeti po veri in verovati, da deluje. Rezultat se pogosto vidi kasneje. Velikokrat spodbujam ljudi, naj izrečejo: »Božja ozdravljajoča moč prav zdaj deluje v meni.«

Zaupajmo Bogu na področju lastnega zdravja. Bogu se zahvaljujem za zdravnike in zdravila, kadar jih potrebujem, vendar je Jezus naš Zdravnik (gl. Izaija 53,5).


BOŽJA BESEDA ZA NAS DANES: Bog je vaš zdravnik in Njegova Beseda je vaše zdravilo. Prosite Ga, da vas ozdravi na vseh področjih.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon