Imate zmožnosti

Jezus se je ozrl vanje in rekel: »Pri ljudeh je to nemogoče, ne pa pri Bogu, kajti pri Bogu je vse mogoče.« (Marko 10,27)

Neverjetno je, koliko nadarjenih ljudi sedi na robu življenja in ne dela ničesar. Nikoli niso naredili koraka naprej, da bi uporabili darove, ki jim jih je Bog dal. Nikoli namreč niso verjeli, da so nadarjeni. Ste vi eden izmed njih?

Resnica je, da je Bog vsakomur izmed nas dal darove, talente in sposobnosti. Ima krasen načrt za vas; opremil vas je, da delate velike stvari za Njegovo kraljestvo. Ampak dokler ne gledate nase tako, kot vas gleda Bog, in dokler Mu ne zaupate, da vas je opremil zato, da uporabljate svoje darove, ne boste izkoristili svojih od Boga danih zmožnosti.

Če se spopadate z nizko samopodobo, če imate premalo samospoštovanja in samozavesti, želim, da veste, da vas je Bog ustvaril z neverjetnimi zmožnostmi. Ko zaupate Bogu in ste prepričani, da lahko storite, kar je On rekel, boste izpolnili Njegov namen za svoje življenje.

Zapomnite si, »pri Bogu je vse mogoče«. Ko boste zaupali Vanj, boste svobodni in boste uresničili svoje zmožnosti.

Kratka molitev

Gospod, pomagaj mi, da gledam nase s Tvojimi očmi, z darovi in talenti, ki si mi jih Ti dal. Verjamem, da si me ustvaril s čudovitimi zmožnostmi, ker si Ti čudovit Bog. Zaupam Vate in verjamem, da je s Teboj vse mogoče.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon