Naj Božja ljubezen ozdravi rane preteklosti

Naj Božja ljubezen ozdravi rane preteklosti

… da bi izkusili Kristusovo ljubezen, čeprav je prevelika, da bi jo v polnosti razumeli. Potem boste izpolnjeni s polnostjo življenja in moči, ki prihaja od Boga. (Efežanom 3,19)

V prvih letih zakona sva imela z Davom nekaj napornih let. Vzrok zanje je tičal v meni; potrebovala sem Boga, da me ozdravi, ker me je oče spolno, čustveno in besedno zlorabljal. Po mnogih solzah in težkih trenutkih sem se odločila za odpuščanje namesto za maščevanje in Bog me je peljal skozi. Uporabil je tudi moje pričevanje, da je ozdravil druge ljudi.

Ko vas Bog ozdravi preteklih ran, ne želi pomagati le vam, ampak želi, da vaša izkušnja postane izhodišče za mnoge druge, da lahko doživijo enako ozdravljenje.

Sčasoma je Bog naju z Davom vodil do odločitve, da sva moje starše preselila v St. Louis in jima celo kupila hišo, kar je bilo zelo težko zame. Toda moj oče se mi je končno opravičil za vse, kar mi je storil, in celo povabil Kristusa v svoje življenje.

Doživela sem popolnoma nov nivo čustvenega ozdravljenja, ker sem Bogu dopustila, da me zdravi po moči odpuščanja. Bog me je obnovil in dovolila sem, da je Bog to uporabil, da je ozdravil mojega očeta.

Vsi smo bili prizadeti na različne načine. Osamljenost, razočaranje in negotovost imajo sposobnost, da nas globoko ranijo. Nisem se mogla otresti preteklih ran, dokler nisem sprejela in izkusila Božje ljubezni in dovolila, da je vse obrnil v dobro.

Preden lahko presežete svojo bolečino in se naučite ljubiti druge in jim odpuščati, morate doživeti Božjo ljubezen.

Ko se ukvarjate s svojo preteklostjo, se zavedajte, da vas Bog globoko ljubi. Sveto pismo pravi, da smo popolni, ko okusimo Kristusovo ljubezen, ki je tako velika, da je sploh ne moremo doumeti. Ko sprejemate Njegovo ljubezen, se v vašem srcu začne ozdravljenje in tako boste izpopolnjeni s polnostjo Njegovega življenja.


Kratka molitev

Gospod, verjamem, da mi lahko pomagaš premagati preteklo ranjenost in bolečino, potem pa uporabi moje ozdravljenje za pomoč drugim. Pomagaj mi okušati Kristusovo ljubezen in me izpopolni s polnostjo Tvojega življenja in moči.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon