Vera in naklonjenost

Vera in naklonjenost

Gospod vodi človekove korake. Kako naj človek razume svojo pot? (Pregovori 20,24)

Ko sva z Davom zaznala, da Bog kliče našo Božjo službo tudi na televizijo, sva v veri začela delati korake v to smer. Tega ne bi zmogla narediti brez denarja, zato sva najprej začela pisati ljudem s svojega seznama naslovnikov, obrnila sva se na prijatelje in partnerje za finančno podporo, da bi lahko začela to delo. Čutila sva, da nama je Bog spregovoril na srce o določeni vsoti denarja, ki bi jo potrebovala za začetek, in točno táko vsoto sva prejela.

Potem sva naredila naslednji korak. Potrebovala sva producenta in Bog ga je priskrbel. Človek se je prijavil na delovno mesto televizijskega producenta tri mesece prej, preden je nama Bog sploh spregovoril, naj gremo na televizijo. Ker takrat nismo bili na televiziji, sva temu človeku povedala, da ne potrebujemo njegove pomoči. Ko pa je prišel čas, sva se spomnila nanj in ugotovila, da je Bog poskrbel za to potrebo, še preden sva se je zavedala.

Naslednji korak, ki sva ga naredila, je bil zakup časa na nekaterih televizijskih postajah enkrat tedensko. Ko so programi začeli pokrivati stroške in sva videla njihove dobre sadove, sva zakupila več časa. Sčasoma sva prešla na dnevne oddaje in sedaj imamo vsakodnevne oddaje, ki gredo po vsem svetu in tako smo hvaležni, ker pomagajo milijonom ljudem.

Bog naju je z Davom vodil korak za korakom in prav tako bo vodil vas. Vsakič ko naredimo korak vere, nam Bog izraža naklonjenost. Spodbujam vas, da tudi vi pričakujete naklonjenost. Bog že ve, kaj potrebujete, in ima odgovor. Ko torej strah potrka na vaša vrata, odgovorite z vero in delali boste čudovite stvari.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Zaupajte, da vas Bog vodi in vam je naklonjen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon