Прийміть силу, що допоможе здолати спокуси

Прийміть силу, що допоможе здолати спокуси

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І сказав (Ісус) до учнів Своїх: Неможливо, щоб спокуси, (тобто наживки, що мають заманити вас у пастку гріха), не мали прийти… – Лука 17:1, АМР

Спокуса, або схильність людей впадати в спокусу, була й залишається серйозною, реальною проблемою від початку існування світу й до сьогоднішніх днів. І хочеш не хочеш, але нам усім доводиться з нею стикатися. В Євангелії від Луки 17:1 Ісус каже: «Неможливо, щоб спокуси, (тобто наживки, що мають заманити вас у пастку гріха,) не мали прийти».

Але чому нам доводиться стикатися зі спокусами? Бо це посилює нашу віру, тобто зміцнює наші духовні м’язи. Якби нам не потрібно було протистояти спокусам, то ми ніколи не пізнали б своєї духовної сили. В свою чергу, для її розвитку нам доведеться проходити величезну кількість випробувань і спокус, як великих, так і маленьких.

В Євангелії від Луки, 4 розділі, ми чітко бачимо, що сатана спокушав Ісуса, сподіваючись знайти певну слабкість і хибу, через які він міг би жорстоко вторгнутися в Його життя. Але Ісус був досить сильним духовно і тому завдав ворогові нищівної поразки. Я наполегливо раджу вам: відчуваючи спокусу, поводьтеся так, як Ісус. Він одразу звернувся до Божого Слова. Бог знав заздалегідь, що Ісус пройде це нелегке випробування, і, як на мене, так само Він вірить у нас, адже знає: якщо ми будемо наслідувати приклад Ісуса, то також здолаємо спокусу й зможемо достойно пройти будь-які життєві труднощі й випробування.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за те, що допомагаєш мені протистояти ворожим спокусам і долати їх. Отже, коли наступного разу спокуса прийде в моє життя, я одразу звернуся до Твого Слова й використаю Твою правду, щоб перемогти її.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon