Klausies uzmanīgi

Klausies uzmanīgi

“Ievērojiet, ko jūs dzirdat. Ar kādu [domu un centienu] mēru jūs mērojat [dzirdēto patiesību], mēros [tikumu un zināšanas] jums un pieliks jums vēl klāt.” (MARKA 4:24)

Bībelē ir teikts, ka pēdējos laikos celsies daudzi viltus pravieši, kas sludinās to, ko cilvēku niezošās ausis grib dzirdēt. Cilvēki meklēs tos, kuri ir gatavi pastāstīt kaut ko patīkamu un mierinošu. Ļaujoties savām miesas kārībām, viņi novērsīsies no patiesības un sāks klausīties dažādos mītos un cilvēku izdomātās pasakās (sk. 2. Timotejam 4:3-4). Cilvēki pievērsīsies metodēm, ko varētu uzskatīt par “garīgām”, bet, kas nav derīgas Dieva Valstībā. Jā, tās ir “garīgas”, bet nāk no nepareizā gara!

Kā nekad agrāk, šodien mediji stāsta par tik daudzām garīgām praksēm, kas cilvēkus ievelk maldos. Televīzijā tiek rādītas pārraides, kas apgalvo, ka var sarunāties ar mirušajiem. Patiesībā šie cilvēki sazinās ar dēmoniem, kas atklāj puspatiesību par pagātni un melo par nākotni. Raksti šādu rīcību strikti aizliedz (sk. 3. Mozus 20:6-7). Dievs saka, ka novērsīs Savu vaigu no ikviena, kurš vēršas pie spiritistiem un garu izsaucējiem (sk. 3. Mozus 20:6-7). Tomēr tik daudz kristiešu joprojām lasa horoskopus un konsultējas ar spiritistiem, bet pēc tam brīnās, kāpēc viņu dzīvē ir tik daudz apjukuma un nemiera.

Ir svarīgi saprast, ka nav pareizi meklēt dzīves padomu jebkur citur, kā vien pie paša Dieva. Ja esi bijis iesaistīts tamlīdzīgās darbībās, es tiešām mudinu tevi to patiesi nožēlot; lūdz Dievam pēc piedošanas un pilnībā novērsies no šādas rīcības. Vienīgi Dievam ir visas atbildes, ko tu meklē.


DIEVA VĀRDS ŠODIENAI: Nespēlējies ar sērkociņiem; tie rada vienīgi uguni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon