Identificē cīņas lauku

“Jo mūsu cīņas ieroči nav miesīgi, bet spēcīgi Dieva priekšā cietokšņu noārdīšanai.” — 2. Korintiešiem 10:4

Vai zināji, ka mēs katru dienu esam karā? Raugoties apkārt un redzot ciešanas, mums varētu šķist, ka šīs cīņas notiek vien ārēji, lai arī patiesībā tās notiek iekšēji – mūsu prāta cīņas laukos.

Ja neprotam pareizi noteikt cīņas lauku, mēs arī nespējam pareizi identificēt savu ienaidnieku. Mēs mēdzam ticēt, ka visa problēma ir cilvēkos, naudā, reliģijā vai „sistēmā”. Ja vien neatjaunojamies savā prātā, mēs riskējam arī turpmāk ticēt šiem meliem un pieņemt svarīgus lēmumus, balstoties nepareizos priekšstatos.

Nepārtraukta nosodošu domu straume, aizdomas, šaubas un bailes bombardē mūsu prātu. Lai arī tas viss var nest sakāvi un iznīcību, pieķeršanās Dieva patiesībai var nest uzvaru un prieku.

Iespējams, tavā dzīvē ir kādi spēcīgi ienaidnieka uzcelti cietokšņi, ko nāksies izārdīt. Ļauj man tevi iedrošināt, atgādinot, ka Dievs ir tavā pusē. Apkārt notiek karš, un tā cīņas lauks ir tavs prāts. Tomēr labās ziņas ir tādas, ka Dievs cīnās tavā pusē!

Lūgšanas piemērs

“Svētais Gars, es negribu tikt pievilts, ignorējot faktu, ka patiesā cīņa notiek manā prātā. Turi mani modru, lai es varu cīnīties labo cīņu. Ar Tavu atbalstu es nevaru zaudēt!”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon