Egy egyszerű kiváltság

Egy egyszerű kiváltság

„Az Úr törvénye tökéletes, felüdíti a lelket. Az Úr intő szava határo- zott, bölccsé teszi az együgyűt.” (Zsolt.19,8.)

Ekiváltság is.lképzelni sem tudok nagyobb megtiszteltetést annál, hogy szól- hatok Istenhez, hallhatom a hangját, és hiszem, hogy az ima élet- ünk   legnagyobb   kiváltsága.   nem   olyasmi,   amit   „muszáj” megtennünk, hanem amit megteszünk. Az ima által vagyunk part- nerei Istennek, meglátjuk terveit és céljait végbemenni az életünkben és szeretteink életében. Ima által léphetünk be mi, emberi lények itt a Földön Isten fantasztikus jelenlétébe. Megoszthatjuk Vele, mi van a szívünkben, hallhatjuk a hangját, és megtudhatjuk, hogyan fedez- hetjük fel és élvezhetjük azokat a nagyszerű dolgokat, melyeket ne- künk szán. Az Istennel való kommunikáció valóban a legnagyobb kiváltság, amire csak gondolni tudok, de ugyanakkor ez a magas- rendű és szent cselekedet egyben az általam ismert legegyszerűbb

nem hiszem, hogy komplikáltnak kell lennie, ha Istenhez szó- lunk, vagy meghalljuk a hangját, hiszen Ő kezdetektől fogva azt akarta, hogy ez könnyű, természetes életforma legyen számunkra, melyben egész nap kapcsolatban vagyunk Vele, minden egyes napon.


Isten szava ma hozzád: Legyen olyan számodra az imádság, mint a lélegzetvétel, tedd ezt természetesen és egyszerűen végig a nap folyamán!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon