Istent nem tudod zavarni!

Istent nem tudod zavarni!

„Mert őbenne kiválasztott minket magának, már a világ kezdete előtt…” Ef 1:4

Ma szeretnélek valami olyanra emlékeztetni, amit nagyon fontos, hogy tudj: Nem vagy meglepetés Isten számára. Tudta mire számíthat, amikor kiválasztott téged, ugyanúgy, ahogy azt is tudta, mit kap, amikor kiválasztott engem.

A Biblia azt mondja, hogy Isten sajátjaként választott ki minket magának! Nem csak úgy véletlen bukkantál fel egy nap, és Isten nem csak épp elvisel téged.

Nem vagy kolonc Isten számára, hiszen ő választott ki…, nem tudod Őt összezavarni. Ő nem ingatja a fejét rosszallóan, amikor problémáid vannak. Inkább szeretettel emlékeztet arra, hogy már milyen messzire jutottál, milyen jól csinálod, milyen értékes vagy az Ő szemében, és mennyire szeret.

Isten ismeri a gyengeségeidet, hibádat, a bukásaidat és mégis azt mondja, hogy „Akarlak”. Efezus 1:5 azt mondja, hogy Ő előre elhatározta, hogy fiaivá fogad. Isten az Apukád! Ha Ő a te oldaladon áll, a dolgok végül a javadra fognak kimunkálódni.


Ima

Istenem, a szereteted csodálattal tölt el. Atyám, már kiválasztottál a világ kezdete előtt. Mindegy mennyit hibázok, tudom, hogy akkor is akarsz engem. Köszönöm a jóságodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon