Kezdd imával!

Kezdd imával!

Szüntelenül imádkozzatok. —1 Thessz. 5:17

Életem nagy részében Istennel jártam, és még mindig tanulom annak fontosságát, hogy ne tegyek semmit anélkül, hogy előbb ne imádkoznék Hozzá. A Biblia azt mondja, hogy szüntelenül imádkoznunk kell. Ez nem azt jelenti, hogy egész nap csak ülünk, és nem csinálunk semmit, csak imádkozunk. Azt jelenti, hogy minden cselekedetünkbe bele kell foglalnunk az imádságot. Szeretem azt mondani: “Imádkozd magad végig a napodon”.

Az imádkozás valószínűleg az életre való felkészülés legfontosabb része. Azt mondják, minden kudarc azért történik, mert nem imádkoztunk! Azt javaslom, hogy ne tegyél semmit anélkül, hogy előbb ne imádkoznál.

A Biblia azt mondja, hogy minden utunkon ismerjük meg Istent, és Ő irányítja lépteinket, és biztonságossá teszi azokat (Példabeszédek 3:6). Bátorító a tudat, hogy Istenhez fordulhatunk, és Ő mindennapi útmutatást és erőt ad.

Közelebb kerülsz Istenhez, ha egész nap imádságban fordulsz hozzá. Ez lehetővé teszi számodra, hogy közösségben legyél Vele, és megnyitja az ajtót, hogy Ő munkálkodjon az életedben, a helyzetedben és a szeretteid életében.


Isten olyan dolgokra is képessé tesz, amelyek gyakran meglepnek majd, ha társul fogadod Őt az életben. Azonban minden imádsággal kezdődik.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon