A pénz kezelésének legjobb módja

A pénz kezelésének legjobb módja

Nem fog szűkölködni az, aki ad a szegénynek, de aki elfordítja tőle tekintetét, azt sok átok éri. Péld 28:27

Arra jöttem rá, hogy a pénz kezelésének legjobb módja, ha továbbadjuk. Sőt, folyamatosan adakozunk, különösen nehéz anyagi helyzetekben. Ez a kulcs, hogy megmaradjunk a bibliai látásmódban az anyagiak területén.

Mindig, még a nehéz időszakokban is lehetséges Isten pénzügyi alapelvei alapján élni. Előfordulhat, hogy lehetetlennek tűnő anyagi helyzetben találod magad, és úgy érzed, most nem tudsz adni, de ne hagyd, hogy ez megállítson. Isten segíteni fog, amikor egyszerűen azzal sáfárkodsz, amid van.

A Lukács 19:17azt mondja, hogy Isten kedveli azt, amikor hűségesek, megbízhatóak vagyunk a kis dolgokban. Ha ezt tesszük, nagyobb dolgokat bíz ránk.

A Példabeszédek 28:27 azt mondja, hogy Nem fog szűkölködni az, aki ad a szegénynek… Ha engedelmeskedünk Istennek a pénzünkkel – még akkor is, ha nincs sok – és segítünk vele másoknak, Isten be fogja tölteni a szükségeinket. Ennyire egyszerű. Válaszd ma azt, hogy adakozó leszel, és semmiben nem szenvedsz majd hiányt.

Ima:

Istenem, azt választom, hogy átadom Neked az életem anyagi területét. Még nehéz időkben is tudom, hogy a te pénzügyi alapelveid működnek, és gondoskodni fogsz rólam. Te vagy a forrásom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon