Dumnezeu Vrea Să Ne Binecuvânteze

Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze

Căci Domnul Dumnezeu este un soare şi un scut, Domnul dă îndurare (acum) şi (în viitor) slavă (onoare, splendoare și binecuvântări cerești) şi nu lipseşte de niciun bine pe cei ce duc o viaţă fără prihană. Psalmul 84:11

Prin conștiința noastră, Duhul Sfânt ne înștiințează dacă am făcut ceva greșit, ceva ce Îl întristează, sau cauzează să nu mai  simțim prezența Lui în viața noastră. De asemenea, El ne ajută să revenim la locul în care trebuie să fim. El ne convinge de păcat, dar nu ne condamnă niciodată.

Dumnezeu ne iubește chiar mai mult decât ne iubim proprii copii, iar în iubirea Lui El ne disciplinează. Îmi aduc aminte cum detestam să-i privez pe copii de privilegii atunci când erau mici. Dar știam că vor avea probleme dacă nu învață să mă asculte. Dumnezeu are același gen de îngrijorare pentru noi, dar El este răbdător. El ne spune din nou și din nou ce ar trebui să facem. El ne poate spune în cincisprezece moduri diferite, încercând să ne atragă atenția, dorind ca noi să-L ascultăm pentru binele nostru.

Mesajul dragostei convingătoare a lui Dumnezeu este peste tot. El vrea să-L ascultăm pentru că ne iubește. Dacă persistăm în propriile noastre căi, El retrage privilegiile și binecuvântările de la noi. Dar El face acest lucru numai pentru că doreșete să ne maturizăm, până în punctul în care să poată revarsa binecuvântările Sale asupra noastră. Dacă Dumnezeu L-a dat pe Fiul Său, Isus, cu siguranță că nu ne va opri nimic altceva de care avem nevoie. Putem conta pe El pentru a ne satisface nevoile și pentru a ne binecuvânta din belșug.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Amintește-ți că Dumnezeu vrea să te binecuvânteze chiar și atunci când te disciplinează.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon