Intermediarul divin

Intermediarul divin

„Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea?” (Ieremia 32:27)

Dumnezeul nostru poate face mult mai mult decât orice am putea noi spera, cere sau gândi (Efeseni 3:20). Atunci când ne rugăm cu credință, Îi permitem lui Dumnezeu să lucreze în viețile noastre. Pentru El, nimic nu este prea greu.

Dacă propria-ți personalitate are nevoie de o schimbare, atunci aceste cuvinte sunt special pentru tine. Nu te poți schimba de unul singur. Însă, slavă Domnului, El poate să o facă! El știe ce nu e în regulă cu tine și este dornic și capabil să producă schimbările necesare, dar numai dacă Îi ceri.

Niciuna dintre problemele noastre nu este prea dificilă pentru harul Său. Dacă problema noastră se agravează, atunci și harul Domnului crește. Dacă problemele ni se înmulțesc, atunci și harul lui Dumnezeu se înmulțește, pentru ca noi să putem face față problemelor.

Lui Dumnezeu nu Îi e mai greu să ne scape de trei probleme decât să ne scape de două sau de una singură. Chiar și cea mai gravă dintre problemele noastre este insignifiantă pentru El. Dumnezeu poate face absolut orice, așa că cere-I să facă ceva prin credință, relaxează-te și lasă-L pe El să lucreze.

Atunci când ne-a acceptat, Dumnezeu ne cunoștea toate slăbiciunile, așa că niciodată nu ne va respinge din cauza acestora.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon