Încredere numai în Dumnezeu

Încredere numai în Dumnezeu

„Unii se bizuiesc pe carele lor, alții, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.” (Psalmii 20:7)

Pentru a reuși, încrederea este esențială, dar, cel mai important, trebuie să fie o încredere în Dumnezeu și în promisiunile Sale, nu încredere în orice altceva. În calitate de credincioși, putem avea încredere în iubirea, bunătatea și îndurarea lui Dumnezeu. Această încredere ne asigură că Tatăl nostru ceresc vrea ca noi să reușim.

Dumnezeu nu ne-a creat ca să eșuăm. În drumul nostru spre succes, e posibil să eșuăm în anumite privințe, dar, dacă ne încredem în Dumnezeu, El va transforma chiar și greșelile noastre în ceva bun (Romani 8:28).

În Evrei 3:6 (Biblia amplificată) scrie: „… păstrăm până la sfârșit încrederea nezguduită și nădejdea cu care ne lăudăm [în Hristos].” E important să înțelegem că o greșeală nu este un capăt de lume, atât timp cât nu ne pierdem încrederea.

Avem cu toții un destin, dar, doar pentru că suntem meniți să facem ceva anume nu înseamnă că acel lucru se va și întâmpla imediat. Am trecut prin multe în timp ce Dumnezeu ne ajuta pe mine și lucrarea mea să ne dezvoltăm. Au fost momente în care aproape mi-am pierdut încrederea cu privire la chemarea pe care o aveam în viață. De fiecare dată, a trebuit să mă bazez pe Domnul și să îmi pun încrederea în El înainte de a putea merge mai departe din nou. Același lucru e valabil și pentru tine. Atunci când ești tentat să-ți pierzi încrederea, apropie-te de Dumnezeu și pune-ți încrederea în El.


Încrede-te numai în Dumnezeu, iar El te va ajuta să reușești cu adevărat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon