Nu-ți fie teamă și ascultă-L pe Duhul Sfânt

Nu-ți fie teamă și ascultă-L pe Duhul Sfânt

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. – Isaia 41:10

Acest verset este o mare încurajare pentru a fi îndrăzneți și curajoși, prin Duhul Sfânt. Cu siguranță nu dorim să facem nimic în afara voii lui Dumnezeu sau a timpului potrivit, dar când Dumnezeu Se mișcă, nu trebuie să ne fie teamă să ne mișcăm împreună cu El. Când Duhul Sfânt încearcă să ne conducă într-o nouă direcție, Satana caută să aducă frică în mintea și emoțiile noastre. Diavolul încearcă să foloseacă frica pentru a ne descuraja să umblăm pe mai departe cu Dumnezeu.

Isaia 41:10 spune: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine”. Dacă ai fost temător pentru ceva anume și dorești să fii eliberat de frică, acest lucru se va întâmpla atunci când vei confrunta frica și nu vei mai fugi de ea și nu te vei mai supune ei. Conștientizează că Isus este cu tine și confruntă frică! Nu-ți fie teamă, El este cu tine!

Dacă ești într-una din aceste intersecții din viața ta, dă-mi voie să te încurajez să continui. Nu rămâne complexat sub puterea terorii, ci apucă mâna Tatălui ceresc și mergi mai departe. Adu-ți aminte că Dumnezeu dorește să te elibereze de toate fricile!


Rugăciune

Doamne, doresc să Te urmez, oriunde mă conduci. Ajută-mă să fiu îndrăzneț și curajos, pentru a putea înainta împreună cu Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon