Pas cu pas

Pas cu pas

„Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos.” (Filipeni 1:6)

Când vorbesc la conferințe despre vindecarea rănilor emoționale, obișnuiesc să arăt publicului câteva șireturi de diferite culori, legate printr-un nod. Le spun ascultătorilor: „Acest ești tu când Dumnezeu începe procesul de transformare în viața ta. Ești înnodat și legat; fiecare nod reprezintă o problemă din viața ta, care a apărut în urma lucrurilor pe care le-ai trăit. Pentru a desface aceste legături și a rezolva problemele vei avea nevoie de răbdare și va trebui să faci un anumit efort, așa că nu te descuraja dacă nu vezi rezultate instante.”

Dacă vrei să primești vindecare și să fii reîntregit, trebuie să înțelegi că vindecarea este un proces. Permite-I lui Dumnezeu să lucreze în viața ta, în modul și timpul alese de El. Partea ta este să cooperezi cu El în orice domeniu în care El alege să lucreze.

În societatea noastră obișnuită cu instantanee, am ajuns să ne așteptăm ca toate lucrurile să fie rapide și ușoare. Dumnezeu nu este niciodată grăbit și nici nu Se dă bătut. Uneori poate pare că nu progresezi deloc, dar asta se întâmplă pentru că te afli într-un punct în care Dumnezeu rupe, rând pe rând, nodurile din viața ta. În acest proces, învățăm să ne încredem în Dumnezeu și să avem o relație personală apropiată de El. Dumnezeu întotdeauna termină ceea ce începe, așa că sigur vei ajunge să vezi și în viața ta eliberare și biruință.

Nu renunța!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon