Poți fi sincer cu Dumnezeu

Poți fi sincer cu Dumnezeu

„Într-o zi, Isus Se ruga într-un loc anumit. Când a isprăvit rugăciunea, unul din ucenicii Lui I-a zis: ʽDoamne, învață-ne să ne rugăm, cum a învățat și Ioan pe ucenicii lui.’” (Luca 11:1)

O viață de rugăciune de succes nu se obține peste noapte și nici nu poate fi copiată de la altcineva. Dumnezeu are un plan personal pentru fiecare dintre noi. Nu putem face mereu ceea ce face altcineva și să ne așteptăm ca ceea ce facem să funcționeze și pentru noi. Viața noastră de rugăciune este progresivă – aceasta progresează odată cu noi.

Adesea, rugăciunile noastre sunt prea vagi, adică nu sunt exprimate destul de clar. Atunci când ne rugăm, putem fi clari și cât se poate de sinceri cu Domnul. Biblia ne învață că ne putem ruga cu îndrăzneală, cu nerăbdare și în mod specific. Tatăl tău ceresc te iubește, astfel că poți să te înfățișezi încrezător, fără teamă și plin de curaj înaintea tronului harului (Evrei 4:16).

Dacă ai nevoie de ajutor cu privire la viața ta de rugăciune, atunci fii sincer cu Dumnezeu. Spune-I Lui ce nevoi ai. El te va ajuta, dacă Îl rogi să o facă. Asemenea ucenicilor, cere simplu: „Doamne, învață-mă să mă rog!”


Un lucru esențial în ceea ce privește rugăciunea este să fii mai încrezător în numele lui Isus și să fii mai puțin încrezător că tu însuți sau oricine altcineva îți poate rezolva problema. Numele lui Isus este plin de putere.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon