Separă cine ești de ceea ce faci!

Separă cine ești de ceea ce faci!

Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi. – 2 Corinteni 5:17

De-a lungul vieții mele  am făcut greșeli – și sunt sigură că și în viitor voi mai face greșeli. Cu toate acestea, îmi place de mine însămi. Realitatea este că nu fac întotdeauna toate lucrurile corect, dar aceasta nu afectează cine sunt eu în Hristos. Știu că sunt iubită și continui să fiu o persoană bună. Aceasta pentru că, fiind o nouă creație în Hristos, am învățat să separ cine sunt, de ceea ce fac.

Atunci când realizezi că ceea ce faci nu determină cine ești, poți experimenta un nou nivel de eliberare față de orice formă de rușine. Atunci când știi că lui Dumnezeu Îi place de tine, poți și tu, în mod real, să începi să te placi pe tine însuți, într-un mod sănătos și echilibrat. Când procedezi așa, și altor oameni le va plăcea de tine. A-ți plăcea de tine însuți nu înseamnă că ești plin de mândrie, ci într-un mod simplu, înseamnă că te accepți pe tine însuți ca persoana care Dumnezeu te-a creat să fii!

Noi toți avem nevoie de schimbări ale obiceiurilor, dar a ne accepta ca și creație a lui Dumnezeu este vital pentru progresul devenirii noastre, ca persoane sănătoase din punct de vedere emoțional și întregi în Hristos. Dacă reușim să stăpânim acest lucru – a ne accepta pe noi înșine – aceasta va lucra minuni, ajutându-ne să biruim o natură bazată pe rușine.


Rugăciune

Duhule Sfânt, ajută-mă să separ ce fac de cine sunt. Pentru că Tu mă iubești și lucrezi în mod constant în viața mea, mă pot accepta ca o persoană plăcută și pot experimenta eliberare de rușine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon