Ai që më larton kokën

ai që më larton kokën

Por ti, o Zot, je një mburojë rreth meje; ti je lavdia ime dhe ai që më larton kokën. –Psalmeve 3:3

Perëndia ka plane për ju dhe do që ta shijoni jetën tuaj. Ai nuk do që të jetoni me një frymë rëndese, dëshpërimi, depresioni dhe shkurajimi. Lajmi i mirë është se sjellja dhe pamja juaj e jashtme mund të ndryshojë kur i mbani sytë tek Perëndia dhe e lejoni t’ju ngrejë.

Psalmisti thotë se Perëndia është një mburojë rreth meje, lavdia ime dhe ai që më larton kokën. Mendoni për këtë shprehje “ai që më larton kokën.” Kur dikush ecën përreth me kokën që i varet, ne mendojmë se është i dëshpëruar. Nëse ndiheni kështu, dijeni se Perëndia mund t’ju ngrejë kokën dhe shpirtin.

Mbani mend, Perëndia ka një plan të mirë me një të ardhme dhe shpresë për secilin prej nesh. Për shkak se Ai është me ne, mund të mendojmë dhe të flasim në dakordësi me vullnetin e Tij. Ne mund të praktikojmë të qënit pozitivë në çdo situatë që ngrihet. Kur rrethanat tona janë sfiduese dhe të vështira, mund të presim që Perëndia ta kthejë për mirë sikurse ka premtuar në Fjalën e Tij.


Lutje

Perëndi, ti je lavdia ime dhe ai që më larton kokën. Unë zgjedh të mbaj sytë e mi tek Ti. Më ndihmo të përqëndrohem tek Ti dhe që planet e tua të plotësohen në jetën time.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon