A hálaadás gyakorlása

A hálaadás gyakorlása

„Áldom az Urat mindenkor, állandóan Őt dicséri szám.” Zsolt 34:2

Mindannyian tudjuk, hogy hálásnak kéne lennünk az életünkben levő áldásokért. Isten azt mondja az Igében, hogy legyünk hálásak. Bizonyára meg is tapasztaltuk már, hogy amikor komolyan Istent dicsérjük, akkor úgy tűnik, hogy a terheink és a problémáink sokkal kevésbé nyomnak le bennünket.

Dávid azt mondta: „Áldom az Urat mindenkor, állandóan Őt dicséri szám… Sok baj éri az igazat, de valamennyiből kimenti az Úr” (Zsolt 34:2, 20).

Ez a hálaadás ereje. Nem csak abban segít, hogy felszabaduljunk, hanem ha megállunk Istennek hálát adni az áldásaiért, akkor még több áldásra lelünk, amiért még hálásabbak lehetünk.

Bátorítalak, hogy gyakorold a hálaadást. Annyi minden van, amiért hálásak lehetünk, fontos, hogy erre összpontosítsunk minden egyes nap. Tartsd észben a zsoltáros tanácsát, „…Adjatok hálát neki, áldjátok nevét!” (Zsolt 100:4)


Ima

Drága Istenem, a hálaadás ereje valóban csodálatos. Köszönöm, hogy naponta megáldasz és munkálkodsz az életemben. Tudom, hogy Nélküled semmim sincs, ezért köszönöm a jóságodat, amivel elárasztasz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon