Egy fejlődő kapcsolat

Egy fejlődő kapcsolat

Az igazak ösvénye olyan, mint a felragyogó világosság, mely egyre világosabb lesz délig. (Péld. 4,18.)

Az egyik legjobb dolog abban, hogy megtanuljuk meghallani Isten hangját az, hogy megértjük: ez egy növekedő dolog. nem egy képesség, amit elsajátítunk, hanem egy fejlődő kapcsolat, amit élvezünk. Ahogy bontakozik az Istennel való kapcsolat, megtanulunk gyakrabban, mélyebben és hatékonyabban kommunikálni Vele, megtanuljuk szorosabban követni a szent szellemet, magabiztosabban imádkozni, és tisztábban meghallani a Hangját.

Voltál már úgy, hogy boldognak érezted az Istennel való kapcsolatodat, minden jól ment, aztán látható ok nélkül elkezdtél nyugtalanságot, unalmat, zavart, vagy elégedetlenséget érezni? Érezted már, mintha piszkálna valami, hogy gond van az Istennel való kapcsolatoddal, vagy sürgető kényszert éreztél, hogy valamit máshogy csinálj? legtöbbször, amikor ilyen történik, a szent szellem mondani próbál valamit.

A belső embered (szellemednek az a részed, ami Istennel kommunikál) tudja, mikor nem stimmel valami az imaéletedben, mert a szent szellem a szellemedben él, és tudatja veled, ha változásra van szükség az Istennel való apcsolatodban. Egyszerűen bátorsággal követned kell a szent szellemet. Isten tudja, mikor állunk készen rá, hogy többet kapjunk, és sürget, hogy mélyebb szinten kommunikáljunk Vele, és halljuk meg a Hangját. Isten mindig mozgásban van, és azt akarja, hogy Vele mozduljunk. soha ne félj elhagyni egy utat vagy módszert valami újért.


Isten szava ma hozzád: Ne feledd, Isten hangját hallani nem egy képesség; hanem egy kapcsolat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon